درود دوستان هپی شفی!
اونوقت من یه بار ورداشتم یه مشت خلال پسته و بادوم و زرشک هم ریختم قاطیه خورشت...اونم خیلی خوب شد..فک کنم این مدلی میشه مدل کرمونشاهیش!
بله خلاصه..ایشالا خوشتون بیاد!
قربان شما هپی شف
خوب این یه خورشت اصیل یزدی میباشد که خعلی خوشمزه س و یه غذای شیکیه و خیلی هم پر زحمت !
زحمتش فقط بخاطر لپه هاشه!
یه صبح تا عصر یه لیوان نخود رو میریزی تو یه کاسه آب و میزاری تا پف کنه و پوست نخود به راحتی بشه کند!
اون وسطا آب رو هیییی خالی کن و دوباره آب بریز روی نخود ها!
بعد وقتی نخود ها پف میکنه پوستشون رو بر میدارین ....
من اولین بار بی تجربه بودم و نشستم اون همه نخود رو دونه دونه پوستش رو کندم که بعدش پوست خودم هم کنده شده بود! نه چشم برام مونده بود..نه کمر....
حالا دیگه تویه سایته خوندم که نخود ها رو در آبکش میریزین و روی یک سینی آنها را پخش میکنین. بعد با پشت هاون روی آن ها میکشین به طوری که پوست آنها جدا شود و دو لپه (دو نیمه) گردند.
این تا اینجا داستان لپه درست کردن!
بعد اگه دیدین لپه ها زیاد شد میتونین وقتی دو لپه شد بسته بندی کنین و بزارین تو فریزر واسه یه وقت دیگه درست کنین!
حالا گوشت رو که ریز ریز خرد کردین با پیاز خرد شده میزارین بپزه!
بعد لپه ها رو میریزین قاطی گوشت پخته شده! با نمک و فلفل و زرچوبه میزارین بپزه..یه قاشق رب گوجه و لیمو عمانی هم اضافه میکنین!
میزارین تا جا بیفته..مواظب باشین لپه ها خیلی له نشه!
بعد دارچین و زعفران هم اضافه میکنین!
اگه دیدین خیلی آبکیه....یه 2...3 تا قاشق آرد رو تو آب سرد میریزین و هم میزنین و میریزین توی خورشت!
میتونین یه قاشق گلاب هم بریزین توی خورشت...میتونین هم نریزین!
این میشه قیمه یزدی!
وا قیمه یزدی
هپی شف تو کاشون ما به این غذا می گیم گوشت نخود یه وقتایی هم اسفناج ریز شده هم می ریزیم خخخخخخخخخخخخخعیلی خوشمزه است.
:))
دستور غذای ما رو ورداشتین اسمشو عوض کردین ؟:))
مملکته داریم؟
منم خعلیییییییییی دوس دارم خانوم مدیر...
خعلییییییییییییییییییییییییییییی من از تو بیشتر شد البته!
salam azizam.bah bah che shavad. Daste golet dard nakone. Ama kermanshah k khoreshe khalal dare injur nist. Faghat khala badume ziade ba gusht az in riztar va zereshke siah. Kheili ham lazize.ishala tashrif biarin dar khedmat bashim
سلام سحر گلم!
خواهش میکنم عزیزم
وههههههههه
چه عالی...خیلی دوس دارم بخورم..
ایشالا قسمت بشه دستپخت شما رو هم بخوریم! ماچ
دوس داشتی؟
تنکیو بخاطر هنر بینهایت شما:*
کرمانشاهیش نخود نداره. گوشتش هم خیلی ریزه.
:)) من والا نخوردم اون خورشت خلال رو...فک میکردم لپه هم داره!
چه باحال!
پلیز دستور شربت خیار و سکنجبین هم بزار برامون.
الهیییی....چشم گلم...
من قیمه یزدی درست نمیکنم . میام یزد خونتون خودت برام درست کن.
قدمت رو چشم!
نوشابه ش چه رنگی باشه؟ :)
شربت سکنجبین و خیار رو هم یاد میدی؟!!
آره حتمن! :))
کاری نداره که!
ارهههه ما قیممون فقط با خوده لپه هستش و سیب زمینی سرخ کرده من به عشق سیب زمینی سرخ کردهاش میخورم
خوب ما اون مدل قیمه رو هم داریم تو غذاهامون...
نوش جون عزیزم
سلام مامانی به به
سلام دخملم
دوس داشتی؟