هپی شف
اینم نمیدونم اسمشو چی بزارم!
موادی که میخواد :
گارچ (قارچ) خوشمزه گوگوری رو برمیداری میشوری...خورد میکنی...
بعد میریزی توی تابه ....از قبل هم روغن میریزی تو تابه داغ بشه....بعد قارچا باید سرخ بشه!
بعد سوسیس رو خرد میکنی میریزی توی تابه تا با قارچه سرخ بشه!
بعد تخم مرغ رو با نمک و فلفل توی کاسه هم میزنی مدل خاگینه ای!
بعد میپاشونی همه جای تابه!
تا همه مواد توسط تخم مرغ بچسبه و انسجام پیدا کنه مثلن :)) همیشه از کلمه انسجام خوشم میومده دوس داشتم اینجا به کار ببرمش!
بعدم برعکس میکنی توی ظرفت ..با کلی سس و نون و گوجه و خیار شور میزنی بر بدن !
ها ها ها

یه دفعه هم من این غذا رو برای شوشو جان پختم کلی اولش بهم خندید ولی بعدش راه به هیشکی نمی داد همشو خورد
من فکر می کردم اختراع خودمه می خواستم به ثبت برسونم
بابااااااااااااااا اختراععععععععع:):))))))))))
تو اسم این غذا رو چی گذاشتی؟ :))
دستت درد نکنه
هوم!حتمن درست کن..خوشمزه س!
نوش جون عزیزم
من اسمش رو گذاشتم تخم مرغ و قارچ. تازه من فلفل دلمه و اویشن هم میریزم با پنیر پیتزا خوشمزه میشه.
ته چین گوشت که اونجا گفتی برامون دستورش رو بزار
وههههههه اونجوری که خیلی دیگه معرکه س!
من اونا رو نداشتم تو خونه وگرنه اضافه میکردم!
اوکی عشقی:)
شباهت به پیتزا میده
منم درست کردم خیلی خوب میشه
آره یه جورایی!
ای ول! نوش جون
غذاهات خیلی خوشگلن و حتما خوشمزه هم هستند.
به پای دستپخت های شما که نمیرسه خانوم دکتر..استاد...

عزیزدل مایی
مثل همیشه عالی است
ممنونم
سلام مامانی خوبی؟
خیلی خوشمزه باید باشه من درستش میکنم نتیجشو بهت میگم
سلام گلم
خوبم
امیدوارم تو هم خوب باشی
خوشمزه س...حتمن بگو.
نوش جون دخترم:)
من درست کردم و خیلی خوشمزه شده بود. بچه هام ته ظرف رو درآوردند و چیزی برای من و باباشون نذاشتند. خیلی ممنون از دستورات ساده، راحت و مقوی که میذاری.
خواهش میکنم شیرین عزیزم.خوشحالم دوست داشتین!
نوش جان همتون.
ارادت خانوم خانوما
بزرگی روحت را میان دستانت پنهان کن که بزرگ بودن میان این همه مردم کوچک سخت است.
دوست عزیز وبتون عالی بود .باعث افتخار است که به ما سر بزنید و نظرتون رو بگید.
منتظر حضور سبزتون هستیم