یه روز که میرین پیک نیک و طبیعت کردی و منقل و جوجه کباب بازی!
از اینام میتونین درست کنین!
قارچ...بادمجون..کدو...لیمو ترش....فلفل دلمه ای های رنگی رنگی.... گوجه و از این جور چیزا!
مث عکس بالا....به سیخ میکشید و رو آتیش کبابشون میکنین!
این لیمو ترش مزه میده به بقیه چیزا..وقتی همشون یه جا توی یه ظرف از سیخ جدا میکنین! یه ذره نمک و فلفل هم بزنین!
خوشمزه س!
نوش جون!
هپی شف
بادمجون کباب شده رو دوست میدارم
بقیه شونم دوست میدارم ولی فلفل دلمه نه
شما میتونی فلفل دلمه رو نخوری و بقیشو بخوری :)
من هلاک قارچم که روی اتیش کباب میشه
من هم همینطور.قارچ همه مدلیش رو دوست دارم
امتحان میکنم.
شادباشید وسلامت
نوش جان