تا اینجا خوب بوده بچه ها؟
پسند بوده؟ نحوه آموزش؟ عکس؟ اینا؟
در کل؟؟ هوم؟
عالی بوده
خوشحالمخدا رو شکر
عشقم منو ببخش من میام اینجا دلم به قاروقور میافته.دیگه نمیتونم بیام.کیک کالباست تو حلقم تا ته.جواب این بچه رو کی میده حالا لامصصصصب
عزیزم خواهش میکنمقربون خودتو و نی نی!خوش باشی هر جا هستی.فدات خوشگله
عالی 20محشر توپ
شرمنده نکنین قربان خوشحالم.مرسی
عالیه! دستت مدرد!
خواهش میکنم.خدا رو شکر
خوبه خوبه بی کانتینیو پلیز
اوکی اوکی..آیم بلک برد..اند لاو یو
خیلی خوب بوده خیلی خوب توضیح میدی همیشه درباره طعمش هم همشون خوب بوده چی بگم خب دیگه خوب دیگه خانوووووووم
راس میگی؟دوس داشتی؟آقا ..بچه ها پسندشون بوده؟ خب خدا روشکر..
من با نحوه آموزشت و طرز بیانش بسیار حال میکنم . مخصوصا اون انگشته که میگفته تو مماخ بوده بمالیم ته پیرکس برای سوفله مرغ . خیلی لذت بردم
خیلی خوشحالم زین بابت دوست جان!قابلی نداره..نوش جونت !
من اصلااااااااااا از اینجا خوشم نمیاد ...چون یاد تیرامیسو و هنر نداشته ام می افتم!!! پس درشو تخته کن تا نیومدم یزد تخته ات کنم زنیکه
برو ب ب!اینقد غر غر نکن! دارم میوزیک گوش میدم!
همه چیز عالیه گلم ولی خیلی دیر به دیر آپ میکنی
مرسی عزیزم..واسه اونم چشم..یه فکری میکنم!
هپی شف خوش سلیقه وب به این خوشگلی و خوشمزگی که نظر سنجی نمی خواد .نمره اش بیسته جایزه اشم هزار تا بوس
ای جان خانوم مدیر خوشحالم که دوست داشتین اینجا رو!منم روی ماه شما رو میبوسم البته!فداتون
آره خیلی عالیه به زبون ساده و صریح توضیح میدی همه خوب متوجه میشن...دسر و ازون ژله های گل گلی بهمون آموزش بدی ممنون میشم
خوشحالم دوس داشتی!چشم عزیزم..اونا رو هم باشه حتمن!قربونت
عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
مرسیییییییییییییییییی
آقا بیستهآقا بیست کمه بوخدا 100000000000000000000000000ـه امتیاز وبتعالی عالی
مرسی عزیزمممممممم..قربونتخدا رو شکر دوست داشتی
این غذاهات ادمو به هوس میاره ولی جدایی سلیقه خوبی داری اورین دخترم
خواهش میشه عزیزم...خجالتم ندین بوخودا
من دوس میدارمشهمچی معدم رو قیلقیلک میده این غذا هاتاصن انگار بوشون رو میشنوفم
ای جانننننننننبه به !
کامنتای من که گویا هست راضی بودم:دی
خوب خدا رو هزار مرتبه شکر...شما راضی باشی مادر واسه من کلی افتخاره استاد!
عالی بوده عزیزمممممم دستت درد نکنه
خواهش میکنم..قربون شما برم عزیزم..
من که پسندمه شدیییییییید
ای جان....خوشحالم بسیوووووووووووور!
عالی بوده عزیزم.عکسا هم همه هوس انگییییزمرسی دوست کدبانوی من
مرسی عزیزمخوشخالم دوس داشتی!خجالتمون نده!
بیا ی غذای خوشمزه واسمون درست کن
مگه تایم خالی پیدا میشه!
پرررررررررفــــکت
شما استاد مایی!
منتظریمااااااا!!
چشم..اطاعت میشه غربان!
عالی بود فقط کاش وقتی قابلمه رو برگردونده بودی تو دیس هم یه عکس ازش میذاشتی
راجع به کدوم پست بوده این کامنتت؟من اکثرن نتیجه آخر رو عکسش گذاشتم که!
عالی بوده
خدا رو شکر
عشقم
منو ببخش من میام اینجا دلم به قاروقور میافته.
دیگه نمیتونم بیام.
کیک کالباست تو حلقم تا ته.
جواب این بچه رو کی میده حالا لامصصصصب
قربون خودتو و نی نی!
خوش باشی هر جا هستی.فدات خوشگله
عالی
20
محشر
توپ
خوشحالم.مرسی
عالیه! دستت مدرد!
خوبه خوبه بی کانتینیو پلیز
خیلی خوب بوده خیلی خوب توضیح میدی همیشه درباره طعمش هم همشون خوب بوده چی بگم خب دیگه خوب دیگه خانوووووووم
خب خدا روشکر..
من با نحوه آموزشت و طرز بیانش بسیار حال میکنم . مخصوصا اون انگشته که میگفته تو مماخ بوده بمالیم ته پیرکس برای سوفله مرغ . خیلی لذت بردم
خیلی خوشحالم زین بابت دوست جان!
قابلی نداره..نوش جونت !
من اصلااااااااااا از اینجا خوشم نمیاد ...چون یاد تیرامیسو و هنر نداشته ام می افتم!!! پس درشو تخته کن تا نیومدم یزد تخته ات کنم زنیکه
برو ب ب!
اینقد غر غر نکن! دارم میوزیک گوش میدم!
واسه اونم چشم..یه فکری میکنم!
هپی شف خوش سلیقه وب به این خوشگلی و خوشمزگی که نظر سنجی نمی خواد .نمره اش بیسته جایزه اشم هزار تا بوس
منم روی ماه شما رو میبوسم البته!
فداتون
آره خیلی عالیه به زبون ساده و صریح توضیح میدی همه خوب متوجه میشن...دسر و ازون ژله های گل گلی
بهمون آموزش بدی ممنون میشم
چشم عزیزم..اونا رو هم باشه حتمن!
قربونت
عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
مرسیییییییییییییییییی
آقا بیسته
آقا بیست کمه بوخدا 100000000000000000000000000ـه امتیاز وبت
عالی عالی
مرسی عزیزمممممممم..قربونت
خدا رو شکر دوست داشتی
این غذاهات ادمو به هوس میاره ولی جدایی سلیقه خوبی داری
اورین دخترم
من دوس میدارمش
همچی معدم رو قیلقیلک میده این غذا هات
اصن انگار بوشون رو میشنوفم
به به !
کامنتای من که گویا هست راضی بودم:دی
عالی بوده عزیزمممممم دستت درد نکنه
من که پسندمه شدیییییییید
عالی بوده عزیزم.
عکسا هم همه هوس انگییییز
مرسی دوست کدبانوی من
مرسی عزیزم
خوشخالم دوس داشتی!
خجالتمون نده!
بیا ی غذای خوشمزه واسمون درست کن
پرررررررررفــــکت
شما استاد مایی!
منتظریمااااااا!!
چشم..اطاعت میشه غربان!
عالی بود فقط کاش وقتی قابلمه رو برگردونده بودی تو دیس هم یه عکس ازش میذاشتی
راجع به کدوم پست بوده این کامنتت؟
من اکثرن نتیجه آخر رو عکسش گذاشتم که!