نوش جون !
هپی شف
وهههههه..
این یکی از غذاهاییه که من دوستش دارم خعلی زیاد!
اول که میای یه سینه مرغ رو میپزی .... بعد ریش ریش میکنی این سینه مرغ بیچاره طفلی رو!
بعد قارچ رو نگینی خرد میکنی و سرخ میکنی....فلفل سبز رو هم نگینی خرد میکنی....
خیار شور رو 7..8 تایی ریز ریز خرد میکنی...
بعد دیگه چی میخواست؟
آهان کالباس اگه خواستی...اونم رو ریز ریز خرد میکنی یا رنده میکنی!
بعد اینا رو همشون رو میریزی تو یه کاسه....با 5...6 تا قاشق سس مایونز...هم میزنی..هم میزنی...تا این مواد سس مالی بشه خوووووووووووب! اگه خواسی سس رو کم و زیاد کن! نباید غرق سس باشه هاااااااا...ورنداری دریای سس مایونز بریزی این تو!!!!
ته ظرف pirex رو چرب میکنی..با انگشتی که تو مماخت بوده!
بعد چیپس خلالی یا سیب زمینی که خودت خلال کردی و سرخ کردی رو میریزی تو ظرف یه لایه .......
بعد مواد سس مالی شده رو میریزی روش..همه جا رو یه لایه میپوشونی!
پنیر پیتزا رو میریزی...حالا فرقی نمیکنه ورقه ای باشه یا رنده شده باشه! همه جاشو پنیر پیتزا میریزی...
بعد باز یه لایه چیپس...یه لایه مواد سس مالی...یه لایه پنیر پیتزا....
لایه آخر پنیر پیتزا باشه...روش هم سس قرمز...یا سس خردل....یا هر چی خواسی میریزی روش!
میزاری تو فر...یا توی مایکروفر...
تایمش اندازه ای باشه که این پنیر ها آب بشه!...مثلا من خودم 7 دقیقه میزارم تو مایکروفر...
این میشه نتیجش!
چقدر بامزه توضیح میدین!
بی شوووووووووووووور اونجا که گفتی ورنداری غرق سس کنی...با من بودددددی؟؟؟؟
دست میبره تو دستورات غذاییه من!ایشششششش...
به کی بگم آخه؟
بایستی خوشمزه باشه .حتما امتحان میکنم
باید خیلی خوش مزه باشه باید درستش کنم .بی معرفت یه سری به منم بزن خوووووووووووووووووووووووبببببببببببببببب
چشممممممممممممممممممممممم..حتمنننننننننن
وای ننه...وای ننه...ما از مردم 2 ماه عقبیم تازه داریم خونه تکونی میکنیم...ناهار هم نداریم...اینجا هم یه عالمه غذای خوشمزه...
چرا حالا خونه تکونی میکنی ننه؟
امروز اینو میپخم
میام بهت میگم چه مزه ای شد...
منتظرم!
نوش جون!
اونوقت اگه دس تو مماخمون نکرده باشیم طعمش خوب نمیشه؟
زمزم ۷دقیقه بذاریم قشنگ همجاش میپزه؟ یهو وسطش خام نمونه...
عالی بود لایککککککککک
خخخخخ
ببین مرغت و مواد که پخته است..ما فقط یه تایمی میخوایم که پنیر آب بشه!
فک کنم 7 دقیقه بس باشه!
جایی نداره..چیزی نداره که اون وسط خام بمونه!
نوش جون دخملم!
کم کم تجربه درست کردن هم دستت میاد..یهو هم دیدی 5 دقیقه زمان هم کافی بود براش!
چقد شبیه هات چیپسه این غذات!!!
فقط اون مرغ نداره ........
دمت گرم عشقمممممممممممممممممممممم چه میکنییییی تو
خوشبحال شوهرتون معلومه خیلی دوستش داری که غذاهایی به این خوشمزه ای براش درست میکنی
آره...اونم تقریبن تو همین مایه هاست!
قربونتون برم!
خدا رو شکر ما فهمیدیم زنده ای لا اقل! دلمون برات تنگ میشه آخه!
بعله خوب!
شوهرمون رو هم دوست داریم!
بعلهههههه
ووووای من اینو خعلی دوس میدالم !
چقد هوس انگیزه ! میسی هپی شف جاااان
دوروست کن بوخور مادر!
خواهش میشههههههههه مژی جون...
قربونت
سلام هپی جونم
ما دیشب این غذای گوگوری رو پختیم و خوردند و بسی خوششان آمد منم اومدم اینجا حسابی ازت تشکر کنم.( تو چرا آیکون بوس نداری خوب؟)
سلام مریم عزیزم
ای جان
خیلی خوشحالم که دوست داشتین
قربونت برم...نوش جونتون باشه عزیزم
منم روی ماهت رو میبوسم....
بدیه این بلاگ اسکای همین بوس نداشتنه! :))
قربونت خانوم مدیر
حاجی منظور ت از فلفل سبز، فلفل دلمهای یه ؟
امشب درستش کردم با مامی خوردیم
چیپس پنیر پرملاتی بود دستت و پنجولت درد نکنه هپی جان خیر از جوونیت ببینی پسرتو داماد کنی نوه دار شی با نوه ات بری پارک حال کنی عروست از اینا برات بپزینه آمین
خدا رو شکر عزیزم دوست داشتین
خوشحال شدم..
:))
الهییییییی آمیننننن
مامان گلتو ببوس