هپی شف
لبخند یادت نره!
خوب
امروز میخوام براتون از این سوپ فوق العاده خوشمزه ی بهشتی بگم...
قلم و کاغذ آماده س؟
بنویس که:
ممممم...خوب میدونی البته من پیمونه ای چیزی بر نمیدارم...فله ای برمیدارم....
جو پرک نه....از اون مدل جو ها!!!!اسمشم بلد نیستم... مثلن 1 لیوان...میریزی توی آب ...1 ساعت..2 ساعتی بمونه!
بعد مرغ میپزی با 4..5 تا لیوان آب و پیاز و ادویه!!!...پیاز هم ریز ریز خرد کن....مثلن بریز تو میکسر یا از این خرد کن دستی ها!!....
بعد مرغ پخته رو از آب میاری بیرون و میزاری تو ظرف در بسته و میگذاری تو یخچالت واسه فردات مرغ سوخاری میپزی باهاش!
این جو ها رو میریزی تو آب مرغ...
بعد قارچ رو خرد میکنی ..من چون قارچ دوست دارم و کیف میکنم بیاد زیر دندونم نازک نازک میبرم...ریز ریز هم خرد نمیکنم! حالا شما میتونین ریز ریز خرد کنین البته!
قارچ هم 4...5 تا خرد کن!
بعد هویچ خوشمزه رو اول یه گاز میزنی که دهنت بند باشه ....بعد رنده میکنی...هویج هم 3..4 تا رنده کن!
از این ماکارونی ها هست...این شکلیه.....شکلشو پیدا نکردم هرررررر.....از اینا هم بریزی توش قشنگ میشه..هم اینکه معلوم نیس چیه..هم اینکه سوپه قشنگ میشه...این البته دلبخواهیه! حالا بعدن عکسشو میگیرم میزارم!حالا کار خدا که اسم مارک ماکارونی هم یادم نیس!
همه اینا رو میریزی تو قابلمت....
من میریزم تو زود پز البته! چون همیشه خدا تایم ندارم و زود میخوام آماده باشه چیزی!
از این ادویه ها هست واسه مرغه...چاشنی و عصاره و ایناس...یه ذره از اینا هم بریز تو سوپ...
نمک و فلفل هم بریز....
بعد میزاری تا این جو پخته بشه!
اگه دیدی آب تموم میکنه....2 تا لیوان آب جوش اضافه کن بهش!
وقتی میری سر وقت قابلمه رنگش خیلی یه جوریه!
یه ملاقه از سوپ رو بردار بعد بزار یه ذره خنک بشه....شیر رو اندازه یه استکان بریز تو سوپ خنک شده..چون اگه شیر سرد رو بریزی تو سوپ داغ ...می بره و سوپت مث اشکنه میشه! :)...
بعد اون مخلوط به دست اومده رو آروم بریز توی قابلمه..
میتونی بجای شیر از دو تا قاشق خامه استفاده کنی...که اونم باید با سوپ خنک شده قاطی بکنی!
اگه دیدی رنگش سفید نشده خامه یا شیر رو بیشتر بکن!
اون دیگه پیمونه ش چشمیه!
خلاصه میزاری 10 دقیقه هم اینجوری قل بزنه...
بهد میریزی تو ظرفت.....روش هم با جعفری تزیین کن و وردار بخور...
واااااااااای اصن یه مزه معرکه ای داره که حد نداره..من که عاشقشم! هر کی هم خورده گفته بههههههه!
سلاااااااااااااااااااااام هپی شف
همون دوس جونی خودمونی ؟؟
خیابون ما رو بگو ببینم
از اون دسره که پست قبلی توضیحشو دادی خاله م درستیده بود معررررررررررکه بود مزش .
میگما واقعنی این بلاگ اسکای میگه هرکی از کوجاس ؟ چه جالب انگیزه
سلام مژییییییییییی

نه..کدوم دوس جونی؟
نوش جون..منم دوس داشتمش....
آی پی ها رو میزنه....یکی که وارد باشه 3 سوت آدرس و حتی مدل کامیپوترت رو در میاره! :)
بله خلاصه!
خیابون شما همونجاس دیگه...
سلام دست بر قضا خیابون ما هم همونجاست .
من این سوپ رو خیلی میدوستم .
چه جالب...ای ول
درست کنین بخورین عزیزم..نوش جونتون...
وای هپی جون من چهار سال پیش این سوپ رو تو یه رستوران خوردم میخواستم بدونم چه جوری درس میشه خیر ببینی مادر دستت درد نکنه ولی زود زود اپ نکن بعدان غذا کم میاریا
ﻫﻬﻬﻬﻪ.ﻫﻤﻪ ﺳﻮﭘﻬﺎ ﻳﻪ ﺟﻮﺭ ﺧﺎﺻﯽ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ و ﻣﻌﺮﮐﻪ ﻫﺴﺘﻦ.
ﻧﻪ ﺑﺎﺑﺎ ﺍﻳﻨﻘﺪ ﻏﺬﺍﺍﺍ ﺯﻳﺎﺩه ﮐﻪ ﮐﻢ ﻧﻤﻴﺎﺭﻡ.
ﻏﺬﺍﻫﺎﯼ ﺍﻓﻘﺎﻧﯽ ﺩﺭﺳﺖ ﻣﻴﮑﻨﻢ ﻣﺜﻠﻦ
ما درو جور دیگه جو غیره پرک داریم جو پوست کنده جو بلغور منظورت کدومه اونا که خرده یا اونا که درسته اس مثل گندمه اون که من خوردم بلغور بود از همین خرد شده ها
ﻣﻦ ﺟﻮ ﻣﺜﻞ ﮔﻨﺪﻡ ﺩﺭﺳﺘﻪ ﻣﻨﻈﻮﺭﻡ ﺑﻮﺩ
ﺣﺎﻼ ﻫﺮ ﮐﯽ ﺑﺎ ﻫﺮ ﻣﺪﻝ ﺟﻮ ﻣﻴﺘﻮﻧﻪ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﻨﻪ ... ﺑﻌﻠﻬﻬﻬﻪ
Yani tarif kardanet too halgham,webloge no mobarak,
Esme market makaroni ro ke nemidooni,modelesham nemidooni,soopi ke ma AZ dastooret far miarim didanie ,ye I parvanei,ye I pich pichi,kholase dastet dard nakone-
:)))) بله خلاصه....چه کنیم..کاری که دستمون بر میاد مادر..
نوش جون عزیزم